Surreal

Het kerkje van Lermoos in de mist... Surrealistisch, zo kan je het zicht op de foto gerust noemen. Onze foto van de week heeft zoals je wel kan raden 'surreal' als thema.

Nooit vergeet ik onze allereerste vakantiedag in Lermoos, ergens in de jaren 80. Tijdens onze aankomst in de Zugspitzarena viel de regen met bakken uit de lucht, het wolkendek hing zo laag dat er niets van de bergen zichtbaar was.
Na ons avondeten in hotel Bellevue zijn we enkel nog even naar konditorei Simon gegaan, om de rest van het dorpje te verkennen was het veel te nat...

Na een goede nachtrust werden we wakker door het geklingel van de koeienbellen en tot onze verbazing scheen het zonnetje reeds binnen op de kamer.
We trokken het gordijn open en stonden even stil van wat we te zien kregen!
Er was geen wolkje meer aan de hemel, het zonnetje straalde en voor ons lag een gigantische berg, de Zugspitze!
En er was niet alleen de Zugspitze, we waren omringd door mooie bergen die we tijdens onze aankomst helemaal niet gezien hadden.

Om het helemaal compleet te maken hing er ook nog een mysterieuze mist in het dal, enkel de toren van het kerkje komt hier bovenuit. De start van een onvergetelijke vakantie in de Zugspitzarena...

Geen opmerkingen: