Biberwier - Blindsee

Wegwijzer richting Blindsee

Een heel mooie wandeling om in de lente, zomer of herfst te doen is zonder twijfel deze van Biberwier naar de Blindsee. Vanuit Biberwier vetrek je richting Loisachquellen (richting het voetbalplein van Biberwier).

Vanaf hier staat de wandeling goed aangegeven, zoals je kan zien op de foto. Onderweg kom je verschillende mooie plekjes tegen en uiteindelijk, na een korte klim, bereik je de Blindsee. Dit bergmeer kleurt prachtig turquoise als de zon schijnt, een wonder van moeder natuur...

Helaas heb ik nog geen digitale foto's van deze wandeling, maar we vermelden hieronder een website met een perfecte fotoreportage van deze en nog veel andere wandelingen.

Bezoek Allgaei Ausfluege, met tientallen beschreven wandelingen (met prachtige foto's)

Eénmaal aan de Blindsee kan je verder wandelen tot aan restaurant Zugspitzblick om te genieten van een lekkere maaltijd en de dorst te lessen. Je moet wel nog een korte klim trotseren voor je aan dit restaurant bent. Zugspitzblick ligt trouwens vlak aan de Fernpass, er zijn zeer veel toeristen die hun trip over de Fernpass hier even onderbreken om te genieten van een uitzicht op de Blindsee en Zugspitze.

Geen opmerkingen: