De A7 Ulm - Fussen dicht wegens werkzaamheden

De ingang van de tunnel richting Reutte
De A7 Ulm - Fussen, is tussen het dorpje Nesselwang en Fussen nog geen autosnelweg. Er wordt al jaren gewerkt aan dit laatste ontbrekende stukje snelweg van 13 kilometer lang.

Waarschijnlijk zal dit pas in de loop van 2009 helemaal klaar. Tot die tijd kan het verkeer via de B309 of B310 richting de Fernpass.

Maar let op!

De A7 Ulm - Fussen gaat van 3 november 7.00 uur tot 5 december 17.00 uur in beide richtingen volledig dicht wegens werkzaamheden.

De weg is dan afgesloten tussen Fussen en de tunnel. Verkeer wordt omgeleid over de B310 en B17. Dit betekend dat je door Fussen richting Reutte rijdt. Voor de oude garde onder is moet dit geen probleem zijn. Het is namelijk de oude weg naar Oostenrijk, die mijn ouders en ik vroeger ook namen.

Een nuttige tip van Remon:
Mocht het nu echt druk zijn dan doe je er verstandig aan om na de rotonde niet links de B179 op te rijden maar rechtdoor te gaan. Vlak nadat je de spoorlijn over bent ga je linksaf, niet met de bocht mee naar rechts richting Vils. Als je hier rechtdoor blijft rijden kom je uit in Reutte en kun je vandaar uit aansluiten. Vaak scheelt dit flink wat minuten.
Bron: Remon Groen

Geen opmerkingen: