Reisverslag deel 1

Paaseitjes Pasen, de eerste dag van onze vakantie is meteen feest voor ons dochtertje. De Paashaas is geweest en heeft heel wat leuke dingen gebracht!

Maar goed dat de eitjes opvallende kleuren hebben, je zou ze anders moeilijk terugvinden in de sneeuw...

Enkele paaseieren later vertrekken we richting Lermoos via "het Moos". Een mooie wandeling door de besneeuwde weiden.
Na een klein uurtje wandelen komen we aan het vernieuwde hotel Alpenrose. Na het lezen van Caroline's artikel waren we nieuwsgierig geworden zodat we hier zeker een kijkje moesten nemen. En ik moet toegeven, het resultaat van de werkzaamheden mag gezien worden!

Zowel voor de ouders als kinderen is dit 'Leading Family Hotel & Resort' een echt paradijs...Na onze korte kennismaking met dit prachtige bouwwerk trekken we richting het Oberdorf van Lermoos.

Daar gaan we eten in het restaurant van Hotel Hubertushof, dit hotel-restaurant ligt in de schaduw van het kerkje van Lermoos.

Je kan hier echt lekker eten met zicht op de Zugspitze.
Voor de kinderen is hier een leuke speelkamer, wat zeer aangenaam is indien de ouders nog wat willen genieten van een dessert.

Een aanrader is 'Hirschbraten mit rotkraut und preiselbeeren', echt lekker!

Na een heerlijke maaltijd vertrekken we terug richting Ehrwald, maar dan gebeurt wat we reeds voorspelden op deze blog: sneeuw!En niet een beetje, langzaam maar zeker begint het hevig te sneeuwen. Ons dochtertje Nena is in de wolken!

Eénmaal terug in Ehrwald is het tijd voor de eerste sneeuwman voor ons meisje. Zoals je kan zien zijn we begonnen met een bescheiden sneeuwman. De sneeuw was nog iets te droog om grote ballen te rollen. De volgende dagen zal daar echter verbetering in komen...

Geen opmerkingen: