Reisverslag deel 3

Goodmorning Ehrwald! Na een heerlijke nachtrust worden we wakker met een prachtig uitzicht vanuit onze kamer. De sneeuwbuien hebben plaats gemaakt voor het zonnetje.

Langzaam maar zeker verschijnt de Grubigstein tussen de optrekkende wolken, de Sonnenspitze schittert van de zon die op de verse sneeuw schijnt.

Paasmaandag belooft een prachtige dag te worden. Na een uitgebreid ontbijt beslissen we richting het dalstation van de Zugspitzbahn te gaan.Vanaf daar kunnen we de leuke winterwandeling richting Ehrwald Centrum doen. Op vraag van ons dochtertje nemen we de skibus richting Tiroler Zugspitzbahn.

Deze is bijna leeg gezien er meer dan 20 centimeter verse sneeuw is gevallen tot in het dal. Meer dan voldoende skiplezier te beleven op de Grubigstein, Ehrwalder Almbahn, Wettersteinbahnen, ...


Eenmaal aan de Tiroler Zugspitzbahn gaan we te voet richting het centrum van Ehrwald.

Vanaf de parking van de Zugspitzbahn wandel je even terug richting Ehrwald over de weg. Aan je linkerzijde zie je dan de wegwijzer reeds staan.

'Zugspitzweg nach Ehrwald' staat er te lezen, hier begint een sprookjesachtige wandeling. Na een periode van sneeuwval is dit een echte aanrader.

In het volgende deel van ons reisverslag tonen we je enkele mooie foto's van deze wandeling. Wedden dat je zin krijgt om je wandelschoenen aan te trekken?

Geen opmerkingen: