Pedro Verticalo blogt mee!

Beste fans van hèt Zugspitze-arena-weblog.

Vanaf heden zal ik met enige regelmaat een bijdrage leveren aan het weblog van één van de meest mooie en veelzijdige berggebieden van de Alpen.

Mijn naam is Peter Blokker, maar in de bergsportwereld sta ik bekend onder de naam Pedro Verticalo. Deze alias maakt meteen duidelijk wat mijn passie is: recht omhoog! Ik heb weinig excuses nodig om de bergen in te trekken voor een mooie klimtocht. Een extra dagje aan mijn weekend plakken is al genoeg om me te laten afreizen naar de Zugspitze en omringende bergen voor een uitdagende tocht. Het gebergte is goed bereikbaar en hoe meer tochten ik onderneem, hoe meer varianten en mooie pieken ik weer zie die me inspireren voor de volgende tocht. Meer info over mijzelf is te vinden op mijn weblog en hyves.

foto: Pedro op de top van de Zugspitze na de beklimming door het Höllental

Van mijn gedane tochten zal ik er zo nu en dan één op het weblog uitlichten. Ik zal hier ook nieuwe ideetjes aankondigen en interessant nieuws over de bergketen onder de aandacht brengen.

Wie weet krijg ik via het blog zelfs iemand enthousiast om eens mee op toer te gaan. Interesse of ideetjes? Ik ben direct bereikbaar via mail: vitruvius@zonnet.nl

Over een paar maanden (van 5 tot 10 juni, om precies te zijn) vindt de door mijn stichting georganiseerde beklimming van de Zugspitze plaats. De groep bestaat nu uit tien enthousiaste deelnemers. Wie nog geen plannen heeft gemaakt en zin heeft in een gezellige groepsbeklimming van de Zugspitze... je kan nog mee! Zie voor meer info dit item op het blog.

Ik ben benieuwd naar jullie reactie op mijn bijdragen! Maar kijk uit: bergsporten in de Zugspitz-arena is verslavend!

Ciao, Pedro

1 opmerking:

Fre zei

Hoi Peter,

welkom bij het 'Zugspitzarena blogspot team'! We kijken, samen met onze lezers, uit naar je toekomstige bijdragen.

Ik ben er zeker van dat we dankzij jou nieuwigheden gaan ontdekken in deze prachtige omgeving.

PS: prachtige foto!

Groeten