Wandelen naar Biberwier

Lees hier het vervolg van ons reisverslag. Wij zijn reeds dag 4, woensdagochtend 26 maart 2008. De derde dag met ononderbroken sneeuwval.

Na een stevig ontbijt met Paaseitjes besluiten we om richting Biberwier te wandelen met de slee. Langs de weide heb je een leuke weggetje richting dit dorpje aan het begin van de Fernpass.


Bij het vertrekken komen we langs onze auto, die bedolven is onder een dik pak sneeuw.

Zo, we kunnen vertrekken richting Biberwier. Nena heeft plaats genomen op de slee en we wandelen richting de Mpreis van Ehrwald, waar de wandeling begint.

Ook de wegen zijn volledig dicht gesneeuwd zodat we overal kunnen sleeën, geweldig! Ondertussen heeft mama ook plaats genomen, gemakkelijk hé!

De eerste kilometer van de wandeling situeert zich nog een beetje tussen de huizen, maar al vrij snel wandel je in de weide. Deze wandeling vind ik persoonlijk zelfs iets mooier dan de moosweg tussen Ehrwald en Lermoos.


Het is nog steeds aan het sneeuwen, maar de lucht is niet meer zo donker als de afgelopen dagen. We voelen de zon reeds af en toe door de wolken schijnen, zou het gaan opklaren?

Onderweg genieten we volop van de winterlandschappen (in de lente). De wegwijzers staan duidelijk opgesteld zodat we ook in de winter de wandelpaden mooi kunnen volgen.In het tweede deel van dit artikel zal je zien dat de wegwijzers nog van pas komen, zeker wanneer je als eerste door een besneeuwd landschap wandelt. Geen voetsporen of zelfs wegen die je kan volgen...


Geen opmerkingen: